Stukadoors & Klusbedrijf MultiMike

Voor al uw stuc en kluswerk

Welkom op onze website

 

Mijn naam is Michael van Russel,  geboren in Hoogvliet Rotterdam. En wonend in Sliedrecht.

Na mijn opleiding als stukadoor op de stukadoorsschool te Rotterdam. Ben ik na genoeg werkervaring, en cursussen in 2007 mijn bedrijf Multimike gestart als stukadoor. Door de jaren ben ik gegroeid en heb ik mijn vakgebied uitgebreid tot meerdere klussen rondom en in huis. (Zie het kopje diensten) Door de groei heb ik een leuk team op weten te bouwen.

Stukadoorsbedrijf Multimike is in de regio Zuid-Holland en daarbuiten actief. Wij doen zowel traditionele als moderne werken, in bestaande als nieuwbouw woningen. Wij richten ons voornamelijk op de particulieren sector. Buiten onze particulieren klanten hebben wij ook enkele aannemers die actief zijn in de keuken en badkamer branche.

Stukadoorsbedrijf Multimike zorgt voor een nette en strakke afwerking in uw huis. Wij werken altijd nauwkeurig, vakkundig en netjes. Na de werkzaamheden ruimen wij alles netjes op. Bij mij bent u dan ook verzekerd van professioneel stucwerk en perfect resultaat! Doordat ik geen wagenpark beheer of kantoorpand heb kunnen wij de prijs laag houden vergeleken met andere bedrijven.

Zoekt u een goed stukadoorsbedrijf voor de juiste prijs? Dan bent u bij Stukadoorsbedrijf Multimike aan het juiste adres! Bent u geïnteresseerd in Stukadoorsbedrijf Multimike? 

Neem gerust contact met mij op via email info@stukadoorsbedrijfmultimike.nl, of op telefoonnummer 06-16412688, voor een vrijblijvende offerte.

Waarom kiezen voor Stukadoorsbedrijf Multimike?:

  •  Strak en perfecte afwerking
  •  Nette werkwijze
  •  Kwaliteitsmaterialen
  •  Betaalbare prijzen
  •  Betrouwbaarheid
  •  Schoon achterlaten
  •  Klant is Koning!!!